Vastgoedstyling

 

Als huizenverkoper is het vaak lastig om kritisch naar uw eigen inrichting te kijken en voor een koper kan het moeilijk zijn om door de inrichting van de eigenaar te kijken. Studio Kaatje Huis & Interieur kan u helpen om uw woning voor een breed publiek zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren wat potentiële kopers uitnodigt om te bezichtigen. U kunt namelijk maar één keer de eerste indruk maken en die begint tegenwoordig op Funda of makelaarssite.

 

Hoe werkt het? 

Tijdens een vrijblijvende en gratis intakegesprek bij u thuis, gaan we kijken wat er nodig is om uw woning verkoop klaar te maken. We bespreken dan welke zaken u alvast zelf kunt doen, zoals opruimen of evt. andere werkzaamheden die nodig zijn en maken een afspraak voor de dag van de styling.

 

Als gecertificeerde styliste weet ik de pluspunten van uw woning optimaal te benadrukken. Ik werk met de ‘hands-on’ methode, dat wil zeggen dat ik direct de handen uit de mouwen steek en zorg voor een perfect plaatje! Met een minimaal budget, een maximaal resultaat en met dienstverlening op maat.

 

We hebben immers één gezamenlijk doel, de woning zo snel mogelijk verkopen voor de beste prijs!

   

Opleiding

Ik heb mijn opleiding gevolgd bij House of KIKI. House of KIKI ® is sinds 2007 marktleider op het gebied van vastgoedstyling en o.a. bekend van het RTL-programma 'Uitstel van Executie' en 'TV Makelaar' en is een door het CRKBO geregistreerd opleidingscentrum. Tevens erkend door de NVM en het UWV.

 

Intake max 1 uur (vrijblijvend)  

U ontvangt aan het einde van het gesprek een prijsindicatie die later als offerte wordt bevestigd per email.

Gratis

 

Vastgoedstyling totale woning (ca. 8 uur)  
Uw woning wordt verkoopklaar gemaakt met u eigen inboedel. Om het plaatje compleet te maken is het misschien nodig om extra accessoires aan te schaffen, dit zal ter sprake komen tijdens het intake gesprek. U kunt deze accessoires huren of ik kan ze voor u kopen, in het laatste geval blijven ze natuurlijk uw eigendom. Na de styling ontvangt u nog tips voor de dag van bezichtiging.

 

Kosten € 395,00 incl. BTW

Accessoirespakket vanaf € 75,00

Reiskostenvergoeding > 20 km 25 ct. p/km incl. BTW